English | 中文
             
About Pure      eNews Signup     Careers      Join Pure      Community      Contact Us
             
 
 
   
   
           
 
Print this page Print page Send to a friend Send to friend
  Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Clear highlighting
Christmas and New Year Opening Hours-

24 Dec (Wed): 6.30am - 6.30pm
25 Dec (Thu): 9.00am - 6.30pm
26 Dec (Fri): 9.00am - 6.30pm
31 Dec (Wed): 6.30am - 6.30pm
1 Jan (Thu): 9.00am - 6.30pm

Click a class type or teacher name to highlight, or click here to clear highlighting

All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE: AdvancedBeginners' Workshop: Basic AsanaChair YogaCoreDance BasicsForrest YogaFreestyle DanceHatha 1Hatha 2Hot 1Hot FlowHot HathaHot HourJivamuktiLight & Sound Meditation with Crystal Singing BowlsMysorePower 1Pre-NatalVinyasa 1Vinyasa 2Wall Rope YogaWarm and Relaxing StretchYinYin-YangYoga NidraYoga PilatesYoga Therapy

TEACHER: AnjanBernadetteCinderellaConnieDevaIvyJaganJaneKateKeikiMarcusMartinaMichael LMonicaSamratSerenaShalonShirley


TELEPHONE BOOKING: +852 3691 3691ONLINE BOOKING >>

Time
Today
Tomorrow
Wed
Dec 24
Thu
Dec 25
Fri
Dec 26
Sat
Dec 27
Sun
Dec 28
06:30
 
MYSORE
Connie (C)
120 mins
     
07:00
HOT HOUR
Michael L (C)
60 mins
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
HOT HOUR
Shirley (C)
60 mins
    
08:30
  
WARM AND RELAXING STRETCH
Shirley (C)
60 mins
   
MYSORE
Connie (C)
120 mins
08:45
     
HOT HOUR
Deva
60 mins
HOT HOUR
Cinderella (C)
60 mins
09:00
WARM AND RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
HOT HATHA
Cinderella (C)
60 mins
   
HATHA 1
Samrat
60 mins
VINYASA 2
Samrat
75 mins
WARM AND RELAXING STRETCH
Shirley (C)
60 mins
09:45
     
HOT HATHA
Serena (C)
75 mins
 
10:00
HOT FLOW
Michael L (C)
60 mins
VINYASA 2
Serena (C)
75 mins
HOT FLOW
Michael L (C)
60 mins
MYSORE
Connie (C)
120 mins
MYSORE
Connie (C)
120 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
ADVANCED
Samrat
90 mins
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
10:15
 
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
HATHA 2
Samrat
90 mins
HoHOHo! Hot Hour with Monica
10:15 - 11:15
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
HOT HOUR
Michael L (C)
60 mins
HOT FLOW
Michael L (C)
60 mins
10:30
HATHA 1
Monica (C)
60 mins
 
YOGA THERAPY
Deva
60 mins
HATHA 1
Bernadette (C)
60 mins
HOT HOUR
Keiki (C)
60 mins
  
10:45
      
CHAIR YOGA
Cinderella (C)
60 mins
11:15
     
FORREST YOGA
Bernadette (C)
75 mins
 
11:30
 
CHAIR YOGA
Cinderella (C)
60 mins
    
YIN
Connie (C)
75 mins
POWER 1
Michael L (C)
60 mins
11:45
YIN
Monica (C)
75 mins
YIN
Serena (C)
75 mins
YIN
Michael L (C)
75 mins
HOT FLOW
Bernadette (C)
60 mins
YIN
Cinderella (C)
75 mins
YIN
Serena (C)
75 mins
WARM AND RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
 
12:00
   
WALL ROPE YOGA
Monica (C)
75 mins
YOGA THERAPY
Keiki (C)
60 mins
 
YOGA THERAPY
Cinderella (C)
60 mins
12:15
      
HOT HOUR
Shirley (C)
60 mins
12:45
 
HOT HOUR
Bernadette (C)
60 mins
 
HATHA 1
Serena (C)
60 mins
Joyous Hatha with Michael
12:45 - 13:45
HOT HOUR
Bernadette (C)
60 mins
 
13:00
WARM AND RELAXING STRETCH
Monica (C)
60 mins
 
DANCE BASICS
Jagan
60 mins
YIN
Shirley (C)
75 mins
HOT HATHA
Cinderella (C)
60 mins
POWER 1
Michael L (C)
60 mins
 
13:15
HOT FLOW
Shalon (C)
60 mins
HATHA 1
Serena (C)
60 mins
Santa is Coming to Hot, Hot Hour with Deva
13:15 - 14:15
   
HATHA 1
Michael L (C)
60 mins
13:30
   
WALL ROPE YOGA
Monica (C)
75 mins
YIN-YANG
Keiki (C)
75 mins
HATHA 1
Monica (C)
60 mins
VINYASA 1
Samrat
60 mins
14:00
   
JIVAMUKTI
Shalon (C)
75 mins
HATHA 2
Deva
75 mins
PRE-NATAL
Serena (C)
60 mins
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
14:15
PRE-NATAL
Shirley (C)
60 mins
  
HATHA 1
Serena (C)
60 mins
POWER 1
Michael L (C)
60 mins
HOT FLOW
Shalon (C)
60 mins
HOT HOUR
Ivy (C)
60 mins
14:30
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
internal training
14:30 - 15:45
HATHA 1
Keiki (C)
60 mins
HOT HOUR
Shirley (C)
60 mins
HOT HOUR
Shirley (C)
60 mins
  
14:45
     
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
 
15:00
  
YOGA THERAPY
Cinderella (C)
75 mins
HATHA 1
Jane
60 mins
HATHA 1
Kate
60 mins
YIN
Monica (C)
75 mins
YIN
Keiki (C)
75 mins
15:30
YIN
Shirley (C)
60 mins
 
YIN
Connie (C)
75 mins
WARM AND RELAXING STRETCH
Shalon (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Deva
60 mins
HATHA 2
Shalon (C)
90 mins
FREESTYLE DANCE
Jagan
60 mins
WARM AND RELAXING STRETCH
Serena (C)
60 mins
15:45
   
VINYASA 1
Serena (C)
60 mins
Red Hot Dance Party with Jagan
15:45 - 16:45
YIN-YANG
Keiki (C)
60 mins
 
16:00
   
Indulge Yourself in X'mas! Yoga Therapy with Shirley
16:00 - 17:00
WARM AND RELAXING STRETCH
Shirley (C)
60 mins
HOT 1
Shirley (C)
90 mins
HOT HOUR
Shalon (C)
60 mins
16:15
HOT HOUR
Shalon (C)
60 mins
 
Let the party begin!
Vinyasa 1 with Keiki

16:15 - 17:15
HATHA 1
Jane
60 mins
HOT HOUR
Kate
60 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
 
16:30
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
HOT HOUR
Shalon (C)
60 mins
HOT HOUR
Cinderella (C)
60 mins
HOT HOUR
Shalon (C)
60 mins
YOGA NIDRA
Deva
60 mins
 
HATHA 2
Deva
75 mins
HATHA 1
Keiki (C)
60 mins
16:45
 
HATHA 1
Deva
60 mins
   
VINYASA 1
Monica (C)
60 mins
CORE
Serena (C)
60 mins
17:00
     
WARM AND RELAXING STRETCH
Keiki (C)
60 mins
 
17:30
     
YOGA THERAPY
Deva
60 mins
YOGA THERAPY
Keiki (C)
60 mins
17:45
 
WARM AND RELAXING STRETCH
Martina (C)
60 mins
   
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Monica (C)
60 mins
HOT HOUR
Serena (C)
60 mins
18:00
 
HOT FLOW
Marcus (C, M)
60 mins
   
HOT HOUR
Keiki (C)
60 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
18:30
 
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
     
19:00
 
HATHA 1
Deva
60 mins
LIGHT & SOUND MEDITATION WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
     
19:15
 
HOT HOUR
Keiki (C)
60 mins
VINYASA 2
Marcus (C, M)
75 mins
     
19:45
 
HOT 1
Serena (C)
90 mins
YOGA PILATES
Anjan
60 mins
     
20:30
 
YIN
Keiki (C)
75 mins
HOT HOUR
Deva
60 mins
     
20:45
 
HATHA 1
Marcus (C, M)
60 mins
     
21:30
 
WARM AND RELAXING STRETCH
Serena (C)
60 mins
     


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
S - S. Chinese




 

 Pure YogaRED Bar + Restaurant nood food Pure Fitness Pure Apparel
Copyright © 2006-2014 Pure International
Privacy Policy   •   Terms & Conditions   •   Contact Us